Kennnis van internet techniek is essentieel voor een online campagne

“Kennis van en inzicht in algemene techniek over en rondom het internet is essentieel voor het opzetten van een geïntegreerde online marketing communicatie campagne”.

Het opzetten van een succesvolle online marketing communicatie campagne is maatwerk. Op basis van jouw product en bedrijf wordt er gekeken naar het juiste middel dat kan worden ingezet. Kennis en inzicht in algemene techniek over en rondom het internet is wel belangrijk als je een online campagne op gaat zetten. Neem nou de supermarkt PLUS met de Troetelscampagne. Voor deze campagne werd een actiewebsite ontwikkeld en een bijhorende geanimeerde call-to-action op de homepage van PLUS geplaatst. Om een actiewebsite op te zetten, zijn een webbouwer, een SEO specialist en een webhostingbedrijf verantwoordelijk voor de algemene techniek over en rondom het Internet. Zo houdt de webbouwer zich onder andere bezig met HTML en grafische toepassingen, draagt de webhost bij dat de website altijd beschikbaar is en zorgt de SEO-specialist ervoor dat de website zo goed mogelijk vindbaar is binnen zoekmachines. Allemaal internet technieken die bijdragen aan een geïntegreerde marketing communicatie campagne!

Kortom!

Om een succesvolle geïntegreerde online marketing communicatie campagne op te zetten, is het belangrijk om kennis en inzicht te hebben in algemene techniek over en rondom het internet. De internet technieken die een webbouwer,een SEO-specialist en een webhost hanteren, zorgen ervoor dat de online campagne succesvol en zonder technische mankementen wordt opgezet.

Bronnen

http://www.gigadesign.be/2006/09/wat-is-een-webdesigner/

http://www.rhinofly.nl/over-rhinofly/over-ons/?CFID=28376319&CFTOKEN=d6e9b78833c1e920-945B784B-F3EE-93FA-398ABCD7E79459C4

Advertenties

~ door ilschilp op 15/06/2011.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: